Over mij.

Welkom!

Graag stel ik mijzelf even voor.

Mijn naam is Mandy te Loo. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Allround betekent dat ik ook opgeleid ben in specialistische behandelingen zoals het behandelen van acne, het uitvoeren van een bindweefselmassage en huidverbeterende behandelingen. 

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Wanneer we onszelf goed verzorgen, stralen we dit uit! 

Jouw huid verzorgen en effectief verbeteren is mijn uitdaging en passie. De huid heeft een zelfherstellend vermogen, deze wil je niet onnodig agressief behandelen of belasten. Verbetering van de huid komt voornamelijk van binnenuit, echter is het goed om dit vermogen een handje te helpen. Mijn kracht ligt in de ‘no nonsense’ aanpak. Behandelingen en ingrediënten met een wetenschappelijk bewezen werking. Wat je bij mij kunt verwachten is eerlijk advies, persoonlijke aandacht en deskundigheid. De behandelingen worden altijd gecombineerd met een stukje wellness. De behandelingen zijn volledig aangepast aan jouw wensen en huidtype. Zo werken wij samen aan het optimale, gewenste resultaat.

Naast het verbeteren van jouw huid, zorg ik er graag voor dat jij je ontspannen, verzorgd en mooi voelt. Je kunt bij mij tevens terecht voor ontspannende en cosmetische behandelingen.

Ik hoop je gauw te kunnen verwelkomen in mijn praktijk!

Stralende groet,

Mandy te Loo.