Hallo en welkom!

Graag stel ik mijzelf en de salon even voor.

Mijn naam is Mandy te Loo. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Allround betekent dat ik ook opgeleid ben in specialistische behandelingen zoals het behandelen van acne, het uitvoeren van een bindweefselmassage (anti-ageing) en huidverbeterende behandelingen.

Jouw huid verzorgen en verbeteren, met zichtbare en duurzame resultaten is mijn uitdaging en passie. Mijn kracht ligt in de ‘no nonsense’ aanpak. Behandelingen, specialistische technieken en producten met gebruik van actieve bestanddelen met een wetenschappelijk bewezen werking om de huid in topconditie te brengen en huidproblemen aan te pakken! 

Veel behandelingen zijn voorzien van ontspanning. Langdurige stress, aangestuurd door cortisol trekt zichtbare sporen in de huid. Ontspanning draagt bij aan het geheel van je goed voelen en dit naar buiten toe uitstralen. De ruimtes zijn warm ingericht en stralen rust en warmte uit.

HUID&ZO biedt een schoonheidstotaliteit. Naast de specialistische huid en gezichtsbehandelingen, bieden wij de cosmetische behandelingen lash volume lifting en wenkbrauwstyling, om jouw uitstraling en oopopslag te versterken. Tevens bieden wij cosmetische, non-toxische producten en minerale make-up.  Deze cosmetische behandelingen, make-up en producten accentueren en optimaliseren de huid en uitstraling.

Voel je welkom. Ik ontvang je graag in mijn salon!

Stralende groet,
Mandy te Loo.