VISAGIE

Je gaat trouwen, bent te gast op een bruiloft of hebt een andere bijzondere gelegenheid en je wil er graag stralend op je mooist uitzien!


Of je nu kiest voor naturel of soft glam, 
make-up moet passend zijn bij wie jij bent.

Ik neem uitgebreid de tijd om te luisteren, samen de wensen te bespreken en verschillende kleuren en producten te bekijken zodat we tot een mooi resultaat komen waarbij jij je op je mooist voelt.

Ga jij trouwen? Dan plannen we tevens een intake met bijbehorend een proef make-up. Op de dag zelf kom ik heel graag bij jou aan huis of op locatie. 
Ook de naasten kunnen gebruik maken van de visagie diensten. 

Ook ben je welkom bij mij voor het verzorgen van make-up. Als het om meerdere personen gaat kom ik ook op locatie en geldt er een korting van €5,- p.p

Voor het verzorgen van bruidsmake-up en/of visagie  op locatie wordt er binnen een straal van 10 km  reiskosten in rekening gebracht.

 Heb je vragen of wil je graag meer weten? 

Neem gerust contact met mij op! 


MAKE-UP

Minerale make-up: 


In de salon en op locatie werk ik met het kwalitatief hoogwaardige minerale make-up merk 'BellaPierre'.

Bellapierre biedt gezonde make-up. Het is zo zonde om na een behandeling jouw stralende huid weer te bedekken onder een laag chemische cosmetica.

Bella is het Italiaans woord voor ‘mooi’ en Pierre is het Frans woord voor ‘steen’, dus Bellapierre betekent ‘mooie steen’. Al de minerale producten zijn gemaakt van een steen/rots, genaamd Mica. Bellapierre is dus een mineraal make-up merk, dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. ambassadrice voor Bellapierre is Belle Perez. Bellapierre heeft verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up!

  • Bellapierre bevat geen bismutoxycholoride, talk, oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten.
  • Bellapierre bestaat uit pure mineralen, hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide. Gezonde make-up dus!
  • Bellapierre is aanbevolen door dermatologen, want het is hypoallergeen.
  • Bellapierre is niet-comedogeen en olievrij, waardoor de poriën niet zullen verstoppen.
  • Bellapierre biedt UVA en UVB-bescherming SPF.

Bij mij in de salon vind je een groot assortiment make-up producten. Online kun je gratis make-up advies inplannen.

Wil je gebruik maken van visagie voor een gelegenheid? Neem gerust contact op! 

Make-up Prijs
Make-up bruid €100,-
Make-up naturel (30 minuten) €35,-
Make-up soft glam (30/45 minuten) €45,-
Make-up bruid proef (uur) €50,-
Make-up advies (15/20 minuten) Kosteloos