FACIALS

Wil jij jouw huid in topconditie brengen?
Dan is daar regelmatig onderhoud voor nodig. Hiervoor zijn onze facials! Je kunt dit zien als een sportschool voor jouw huid, we kunnen de huid immers trainen!

In deze ontspannen doch effectieve 'IMAGE SKINCARE' facials staat huidverzorging centraal en wordt jouw huid verrijkt met hoogwaardige ingrediënten. Het brede scala aan facials zorgt ervoor dat er voor iedere huidconditie een passende behandeling is, ook bij huidproblemen zoals acne.

Welke facial geschikt is voor jouw huid, bepalen we ter plekke.

 

• 30 minuten 

Deze korte facial is specifiek voor als je jouw huid effectief wenst te zuiveren. Hierna volgt het kalmeren en verzorgen van de huid. 
Ook een ideale behandeling voor tieners en mannen!

• 60 minuten

We kiezen ter plekke een facial die geschikt is voor de huidconditie. 

 

Inclusief extra’s:

  De behandeling van 60 minuten is inclusief 2 modules. 
ADD-ON: €5,- per (extra) module. 
De 60 minuten behandeling is ook inclusief ontspanningsmassage tijdens het masker.


Kom je voor de eerste keer?
 

Dan neem ik tijd voor een huidanalyse en overleg. Daarna volgt een ‘facial’ van 60 minuten. Je kunt dit online plannen onder ‘intake en behandeling’. De intake á 15 minuten is gratis.

 

Onderaan de pagina staan alle tarieven.


SPECIALS

  Wil jij jouw huid verder verbeteren?
  En is jouw huid door het ondergaan van facials tolerant voor hoge werkstoffen en krachtige ingrediënten? Wil jij nog meer uit de behandelingen halen en deze naar een hoger niveau tillen met nóg meer resultaat?

  In deze ontspannen doch effectieve 'IMAGE SKINCARE' specials staat huidverbetering centraal. Deze zijn verrijkt met zeer hoge concentraties werkstoffen en bevatten specialistische - huidverbeterende - technieken.

   

  O2 LIFT

  Deze luxueuze behandeling brengt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische ingrediënten in de huid waardoor deze stralend, verfrist en verjongd wordt. Zuurstof biedt tal van voordelen voor een gezonde, stralende teint: ondersteunt de productie van collageen en verheldert dofheid.

  Indicaties: normale huid, droge huid, verouderde huid, doffe huid.

   

  Vital C collageen

  Vitamine C staat centraal in deze behandeling. Ook bevat deze behandeling antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen die zorgen voor een snelle vernieuwing van cellen. Het stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ook ondersteunt het de vermindering van roodheid.

  Indicaties: normale huid, droge huid, verouderde huid, gevoelige huid, rode huid, rosacea.


  The ultimate glow

  Creëer een stralende huid met deze ultieme glow-behandeling die de huid intensief hydrateert en een zuurstof boost geeft. Deze egaliseert, voedt en werkt ‘plumping’, dit zorgt voor volume in het gelaat en strijkt fijne lijntjes glad. De perfecte behandeling als je een stralende indruk wil maken. Ook mooi om in te zetten vóór een speciale gelegenheid. 

   

  Inclusief extra's: 

  De behandelingen zijn inclusief 2 modules. 
  ADD-ON: €5,- per (extra) module.

  De behandelingen zijn inclusief ontspanningsmassage tijdens het masker. De 'specials' van 90 minuten zijn ook incl. bindweefselmassage. 

  Onderaan de pagina staan alle tijdsduren en tarieven.


  PEELINGS

  Wil je jouw huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken, of wil je snel huidverbetering bewerkstelligen? 
  Dit bereik je met onze intensieve 'IMAGE SKINCARE' peelings. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt. Daar waar de andere behandelingen stoppen, gaan peelings verder!

   

  Is jouw huid gewend aan hoge werkstoffen?
  ‘I PEEL’ behandelingen zijn alleen geschikt wanneer jouw huid er tolerant voor is. Dit betekent dat jouw huid gewend is aan hogere werkstoffen en werkzame ingrediënten. We starten altijd eerst met facials en/of specials om tolerantie op te bouwen.  Zo kunnen we (indien je dit wenst) steeds een stap verder werken richting een hoger niveau qua huidverbetering.

   

  • Ormedic lift €69,-

  Deze ‘I PEEL’ behandeling bestaat uit een combinatie van pompoen, passievrucht-, papaya-, mango en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans, herstelt, kalmeert en vernieuwt de huid. De behandeling vermindert irritatie. Deze bevat naast de peeling een reiniging, intensief serum, het verwijderen van onzuiverheden, masker en massage.

  Geschikt voor:
  De geïrriteerde huid, een gevoelige huid, een onzuivere huid en de huid in disbalans. Ook geschikt tijdens de zwangerschap/borstvoeding. Ook zeer geschikt voor mannen die de huid willen zuiveren! 

   

  Signature facelift €79,-

  Deze peeling behandeling is één van de populairste van IMAGE en zorgt voor directe celvernieuwing! Deze bevat een hoge dosis vitamine c, hyaluronzuur en fruitenzymen. De huid wordt zichtbaar geëgaliseerd en gehydrateerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend. De krachtige ingrediënten en bindweefselmassage stimuleert collageen en werkt anti-aging. Tevens staat de behandeling erom bekend dat deze direct én langdurig een prachtige glow geeft!


  De ‘I PEEL’ behandelingen zijn excl. losse modules. ADD-ON: €5,- per module.

   

  Onderaan de pagina staan alle tijdsduren en tarieven.


  BELEVINGEN

  Wil jij een zintuiglijke beleving met natuurlijke producten?
  Dat is de kracht van deze 'YONKA PARIS' belevingen! 
  Gepassioneerd door de therapeutische kracht van planten en pioniers van de aromatherapie: Het franse merk ‘YONKA’ creëert fyto-aromatische producten en behandelingen. In de overtuiging dat schoonheid een kwestie is van fysieke en psychologische harmonie is elke behandeling een zintuiglijke en holistische beleving. Met deskundige protocollen is elke Yon-Ka behandeling een alchemie tussen de gekwalificeerde professional (de hand die voelt en geeft), de kracht van etherische oliën (het hart van de ingrediënten) in combinatie met actieve (wetenschappelijk bewezen) bestanddelen die het optimaliseert.


  • Escale beauté

  Een korte adempauze.
  Deze behandeling is specifiek voor als je je huid wenst te zuiveren en ontgiften met milde, natuurlijke producten. Ook een ideale behandeling voor tieners! 

  • CLASSIQUE

  Deze behandeling is op maat, maar bevat alle klassieke basisaspecten van het merk.

  De 90 minuten behandeling bevat als enige behandeling alle gewenste modules in een behandeling. 

  Vitamine C 

  Profiteer van het verhelderende, egaliserende en (preventief) anti-aging effect terwijl je geniet van de multisensorische ervaring. Bevat o.a een glycolzuurpeeling, een serum dat 25 procent stabiele vitamine C bevat en een luxueus, weldadig masque modelant dat de huid gehydrateerd achterlaat.

   

  • ALPHA VITAL

  Deze prachtige fruitzuurbehandeling vernieuwd en vitaliseert de huid! Een uitstekende behandeling voor fijne lijntjes en rimpels en voor een doffe huid die glans mist. Bevat o.a een peeling, serum en luxueus masque lift.

   

  • Plaisir D'Aromes 

  ‘Plezier van aroma’s’ is een gezichtsbehandeling ontworpen om zowel binnen als buiten te behandelen en vooral gericht op ontspanning. De beperkende effecten van stress, drukte en/of vermoeidheid belemmeren zowel het lichaam als ons uiterlijk. Pas nadat uw huid is gepolijst, gehydrateerd, gemasseerd en verwend, en je deze beleving rijker bent, zul je de ware magie van Plaisir d’Aromes begrijpen. 
  Naast een uitgebreide gezicht,-schouder,-en nekmassage bevat deze behandeling een korte massage van de handen, voeten of rug. 

  Inclusief extra's:
  De behandelingen zijn inclusief 2 modules.
  ADD-ON: €5,- per extra module. 
  De 60/90 minuten behandelingen zijn inclusief ontspanningsmassage tijdens het masker.
  De 90 minuten behandelingen zijn ook inclusief bindweefselmassage. 

  Onderaan de pagina staan alle tijdsduren en tarieven.


  BINDWEEFSELMASSAGE

  Ben jij al bekend met bindweefselmassage? 
  Dit is namelijk mijn specialiteit! 
  Dit onderdeel komt dan ook in veel van de (90 minuten) behandelingen voor, maar deze behandeling kun je ook los ondergaan.
  Bindweefselmassage is dé sportschool voor jouw huid! Je kunt dit zien als krachtttraining, maar dan voor de huid in jouw gezicht. Het bindweefsel zit vol met collageen en elastine. 
  Deze stoffen nemen helaas van nature af in productie naarmate we ouder worden. Met als gevolg: fijne lijntjes en op latere leeftijd (diepe) rimpels. Gelukkig kunnen we de productie ook stimuleren om jouw huid (langer) jong te houden! Deze behandeling is ook zeer geschikt om preventief uit te voeren, zo kunnen we huidveroudering helpen voorkomen. Daarnaast geeft deze massage een enorme boost aan het hydratatielevel, meer volume aan het weefsel en direct een gezonde teint! 

  • Bindweefselmassage

  De behandeling bestaat uit een reiniging, serum, bindweefselmassage en het aanbrengen van een dag of nachtverzorging.

   

  Onderaan de pagina staan alle tarieven.


  Extra informatie

  Vaste klanten korting:

  • Je ontvangt €5,- korting op de volgende behandeling wanneer deze plaatsvindt binnen 6 weken na de laatste behandeling.**
  • Je ontvangt €2,50 korting op de volgende behandeling wanneer deze plaatsvindt binnen 8 weken na de laatste behandeling.**

  *Alleen geldig indien de volgende behandeling - reeds door jou is, of - direct na afloop samen ingepland wordt.
  *Niet geldig op de losse modules, kuren en strippenkaarten. 

  Tijdsduur:

  De genoemde tijd is de duur vanaf binnenkomst in de behandelruimte tot aan vertrek. 

   


  Facials Prijs
  30 minuten €40,-
  60 minuten €65,-
  Specials Prijs
  O2 LIFT (90 minuten) €89,-
  Vital C collageen (60/90 minuten) €69,-/€89,-
  The ultimate glow (60/90 minuten) €69,-/€89,-
  Peelings Prijs
  Ormedic lift (60 minuten) €69,-
  Signature facelift (60 minuten) €79,-
  Bindweefselmassage Prijs
  30 minuten €39,-
  Strippenkaart 6 keer €189,-
  Belevingen Prijs
  Escale beauté (30 minuten) €37,50
  CLASSIQUE (60 minuten) €67,50/€87,50
  Vitamine C (60/90 minuten) €67,50/€87,50
  ALPHA VITAL (60/90 minuten) €67,50/€87,50
  Plaisir D'Aromes (60 minuten) €67,50
  Losse modules Prijs
  Wenkbrauwen modelleren (waxen/epileren) €15,-
  Wenkbrauwen verven €15,-
  Wimpers verven 15,-
  Harsen bovenlip/kin 15,-
  2 modules samen €22,50
  3 modules samen €28,50
  4 modules samen €33,50
  Als toevoeging aan 'facial', 'special', 'peeling' of 'beleving' €5,- (per module)

  Voor het plannen van een afspraak dient u zich eerst eenvoudig te registreren (ook via bovenstaande knop).
  Heeft u al een account? Dan hoeft u alleen in te loggen.