Informatie

In de praktijk wordt gewerkt met het hoofdmerk YONKA PARIS. Phyto-aromatische behandelingen en producten die grotendeels natuurlijk zijn. 

De afgelopen jaren is de esthetische markt aanzienlijk veranderd. Door de komst van Botox, fillers, injecties van hyaluronzuur en apparatuur met onmiddellijk spectaculair resultaat zijn de medische esthetische behandelingen toegenomen. Deze injecties en behandelingen zijn doeltreffend, maar niet zonder risico en vereisen grote deskundigheid van een therapeut en arts. HUID&ZO biedt een alternatieve en complementaire milde, non-toxische oplossing voor deze medisch esthetische technieken. Huidverzorging en huidverbetering met zichtbare en duurzame resultaten.


Yon-Ka biedt de huid het meest kostbare gedeelte van de plant en speelt daarmee doeltreffend in op de persoonlijke behoeften van de hedendaagse veeleisende huid. 


Yon-Ka heeft bij iedere behandeling een begin en een speciaal einde zodat u zich als klant speciaal voelt. Met meer dan 12 verschillende gezichtsbehandelingen op ieder vlak, specialiseerd het zich van Wellness tot ANTI-AGE.
Yon-ka is gespecialiseerd in huidverbetering, en alle behandelingen ziijn altijd op maat, dus holistisch. Yon-Ka behandelingen zijn niet alleen een unieke ervaring, maar ook gelijk huidverbeterend.

Voel je welkom en ervaar het zelf. 

 

Voor alle informatie over onze behandelingen selecteert u gezichtsbehandelingen in het drop-down menu onder het kopje 'aanbod'.