Over HUID&ZO AALTEN

Welkom!

Graag stel ik mijzelf even voor.

Mijn naam is Mandy te Loo. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Allround betekent dat ik ook opgeleid ben in specialistische behandelingen zoals acne, bindweefselmassage en huidverbetering.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Wanneer we onszelf goed verzorgen, stralen we dit ook uit. Daarnaast weet ik hoe belangrijk het is om vooral van binnen goed voor jezelf te zorgen.

Op natuurlijke wijze jouw huid effectief verbeteren is mijn uitdaging en passie. De huid heeft een zelfherstellend vermogen, deze wil je niet onnodig agressief behandelen of belasten. Verbetering van de huid komt voornamelijk van binnenuit, echter is het goed om dit vermogen een handje te helpen. Daarom werk ik uitsluitend met natuurlijke producten die de huid verbeteren én beschermen tegen invloeden van buitenaf. De behandelingen zijn volledig aangepast aan jouw wensen en huidtype. Zo werken wij samen aan het optimale, gewenste resultaat.

Naast het verbeteren van jouw huid, zorg ik er graag voor dat jij je ontspannen, verzorgd en mooi voelt. Je kunt bij mij tevens terecht voor ontspannende en cosmetische behandelingen.
Ik hoop je gauw te kunnen verwelkomen in mijn praktijk!