BINDWEEFSELMASSAGE


Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed en stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. De rek gaat eruit. De huid wordt slapper met als gevolg, rimpels. Bindweefselmassage is een stevige en intensieve massage gericht op de bindweefsellaag van het lichaam. Het doel is de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt aangezet tot versteviging. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd, de bindweefselmassage is daarom dé perfecte anti-aging behandeling voor het gelaat die de huidconditie aanzienlijk zal verbeteren.

 


WELLNESS MASSAGE 


  Laat je verrassen door een unieke zintuiglijke ervaring door één van de vier aromatische wellnessreizen te ontdekken.

  Deze wellness massage wordt uitgevoerd met de heerlijke geurende producten van één van mijn merken; Yon-Ka.
  Zij zijn al meer dan 60 jaar pionier in het maken van producten en behandelingen op basis van een samenspel van aromatherapie en fytotherapie.

  Zodra je aankomt, komen de aromatische geuren je tegemoet. Spanningen laten los, je voelt je herboren, vermoeidheid wordt minder en dat is te voelen en zien!

  Aromatisch en zintuiglijk is deze ervaring van een Yon-Ka wellness massage. Een phyto-aromatische reis, op weg naar ontspanning..

  Ieder seizoen wordt er een andere, passende geurlijn ingezet. Zo is er ieder seizoen een wellness massage 'seizoenspecial'.*

  De 4 geurlijnen:

  Lente « Corsica  » Vitality (mandarine – orange)

  Zomer « Polynesia » Relax (fleur de tiaré - jasmin)

  Herfst « Provence » Detox (lavande – hélichryse) 

  Winter « Forest » Silhouette ( cèdre – cyprès) 

   

  *Indien gewenst kun je ook je voorkeur voor een geurlijn (uit een ander seizoen) aangeven, meldt dit dan vantevoren even. 


  30 minuten: Gezicht, hoofdhuid, decolleté, schouders-en nek.
  60 minuten: Lichaamsmassage. 

   Genoemde tijd is inclusief omkleden en afsluiten van de behandeling. 


  Massage Prijs
  Wellness massage seizoenspecial (30 minuten) € 35,50
  Wellness massage seizoenspecial (60 minuten) € 57,50
  Bindweefselmassage (30 minuten) €33,50
  Bindweefselmassage kuur (6 keer) €185,-

  LET OP:

  Voor het plannen van een afspraak dient u zich eerst eenvoudig te registreren. Heeft u al een account? Dan hoeft u alleen in te loggen.